Identiteit

Uw bedrijfswaarden, doelen en sterke punten vormen uw identiteit. Infigoo zorgt ervoor dat deze tot uiting komen in uw logo en huisstijl. Voor de herkenbaarheid is het belangrijk uw logo en huisstijl door te voeren in uw briefpapier, website, relatiegeschenken, enzovoort. Dit kunnen wij allemaal voor u realiseren.   

Benieuwd? Vraag Infigoo naar de mogelijkheden.

logo huisstijl restyle

Logo

Uw logo vormt een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsidentiteit. Een goed logo is origineel, eigentijds, gemakkelijk leesbaar en bovenal herkenbaar. Op basis van een persoonlijk gesprek, jarenlange ervaring en de nieuwste trends ontwerpen wij een logo waar u trots op kan zijn. 

Huisstijl

Kleuren, typografie, vormen, afmetingen, papier- en materiaalkeuze: ze maken allemaal deel uit van uw huisstijl. Samen gaan we op zoek naar een onderscheidende uitstraling die een grote aantrekkingskracht heeft op uw toekomstige klanten.

Restyle

Uw logo en huisstijl een moderne twist geven? Infigoo restylet deze op zo’n manier dat uw bedrijf een frissere, strakkere uitstraling krijgt en nog steeds herkenbaar is voor uw klanten en medewerkers.

Samen sparren over uw bedrijfsuitstraling?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Peter Kootstra

Boterbloemstraat 15
2971 BR  Bleskensgraaf

info@infigoo.nl