Print

Uw bedrijfsidentiteit en boodschap op stijlvolle, herkenbare wijze verspreiden? Infigoo verzorgt en levert uw folders, brochures, magazines, roll-up banners, kaarten, advertenties, pennen, briefpapier, relatiegeschenken, enzovoort. In iedere reclamevorm komen uw huisstijl en logo terug. Dit wekt vertrouwen. Klanten zien direct met wie ze te maken hebben.

Benieuwd? Vraag Infigoo naar de mogelijkheden.

Roll-up Banners Briefpapier kaarten Folders advertenties Brochures
Uitschuifbare roll-up banners voor op de beurs of uw winkel

Roll-up Banners

Wilt u een nieuw product op een mooie, decoratieve manier presenteren? Of uw bedrijfsslogan een prominente plaats geven? Een roll-up banner is hiervoor ideaal. Als u deze plaatst bij de entree van uw bedrijf of op een beurs valt uw boodschap goed op. Een roll-up banner neemt u gemakkelijk mee en plaatst u in een handomdraai. Naast een inhoudelijke boodschap kan Infigoo de banner voorzien van afbeeldingen. Qua formaat zijn er diverse mogelijkheden. Wilt u meer weten? Vul hieronder het formulier in en we nemen contact met u op!

Briefpapier & visitekaartjes

U maakt een officiële indruk als uw briefpapier en visitekaartjes dezelfde herkenbare bedrijfshuisstijl hebben en voorzien zijn van uw bedrijfslogo. Het is de eerste stap naar een professionele uitstraling. Het briefpapier wordt tegenwoordig minder geprint, maar toegevoegd aan het digitale sjabloon bij het online versturen van facturen. Geïnteresseerd? Vraag Infigoo naar de mogelijkheden.

Folders

Een folder biedt u de mogelijkheid uw bedrijf of product te presenteren met tekst en beeld. Tijdens een kennismakingsgesprek met een klant kan het voorkomen dat u nog niet het hele verhaal hebt verteld. Als u de folder meegeeft kan de klant deze zaken en de rest van uw verhaal nog eens rustig nalezen. Infigoo ontwerpt graag een opvallende folder voor u. Naast het standaard A4-formaat zijn er nog talloze andere manieren om folders vorm te geven. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

Flyers

Met flyers kunt u elke kant op. U kunt ze uitdelen op beurzen, bijvoegen bij bestelde producten, tonen in een display op kantoor, huis-aan-huis verspreiden, enzovoort. Wij zorgen ervoor dat de flyer past bij uw huisstijl en opvalt. Een flyer laten maken van uw dienst of product? Infigoo gaat er graag mee aan de slag!

Advertenties

Wilt u een grote doelgroep bereiken? Een advertentie in een landelijke of lokale krant is hiervoor ideaal. Of het nu gaat om een woning, dienst, nieuw product of actie: Infigoo verzorgt het ontwerp van de advertentie en regelt de plaatsingen in diverse verspreidingsgebieden in de frequentie die u wilt. Adverteren een keer proberen? Neem contact met ons en we doen vrijblijvend een voorstel.

Brochures

Een brochure heeft net wat meer pagina’s dan een folder. Dit biedt u de mogelijkheid een nieuw product of dienst zeer uitgebreid te introduceren of uit te leggen aan (potentiële) klanten. Een brochure kunt u achterlaten na een gesprek, opsturen of uitdelen op een beurs. Qua formaat, hoeveelheid pagina's en opmaak zijn er diverse mogelijkheden. Infigoo zorgt ervoor dat uw dienst of product helder wordt gepresenteerd in de stijl die bij u past. Zowel het ontwerp, fotografie, teksten en productie kunt u door ons laten verzorgen. Goed en kundig, geregeld van begin tot eind! Even samen brainstormen over een folder of brochure? Vul het formulier hieronder in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Samen sparren over communicatiemiddelen?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Peter Kootstra

Boterbloemstraat 15
2971 BR  Bleskensgraaf

info@infigoo.nl