Uw bedrijf laten opvallen?

Ja, dat kan op vele manieren. Zo onderscheidt u uw bedrijf in de markt ten opzichte van uw concurrenten. U valt op en potentiële klanten onthouden dat! Van een reclamebelettering op uw nieuwe bus of bedrijfsauto tot uw kantoor of pand voorzien van beletteringen, vlaggen en parkeerbordjes. Bijna alles is mogelijk. Infigoo helpt u met het kiezen van de juiste middelen, het ontwerp en het verzorgen van de productie. Kortom: alles snel en goed geregeld!

Interesse? Vraag Infigoo naar de mogelijkheden.

spandoeken bouwhekbanners vlaggen banieren autobeletteringen parkeerbordjes naambordjes signing belettering roll-up banners
Spandoeken op de gevel of als reclame of bouwhekdoeken als reclame bij evenementen

Spandoeken

Een spandoek met reclame langs een bouwterrein of een sponsordoek bij een regionaal sportevenement is een effectieve manier om reclame te maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Wapperende vlaggen of banieren bij de entree van uw bedrijfspand

Vlaggen & banieren

Vlaggen en banieren bij uw pand of kantoor geven uw bedrijf een professionele uitstraling.  Vlaggen zijn altijd in beweging en hebben daarom een dynamische uitstraling. Vlaggen kunnen in diverse maten en kleuren geleverd worden in uw eigen huisstijl. Benieuwd naar meer? Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
 
 

Autobelettering voor ZZP'ers met een nieuwe bus of compleet wagenpark

Autobeletteringen

Misschien wel de beste manier voor reclame! De eerste indruk als u met een zakelijk auto bij klanten op bezoek gaat. Ook bijvoorbeeld als ZZP-er zit u dagelijks op de weg en is uw bus of bedrijfsauto zichtbaar. Zelfs in het weekend staat de auto voor de deur en gaat het reclame maken door. Bent u  ZZP-er en net gestart, dan helpen we u graag om goed bij uw klanten voor de dag te komen. Benieuwd wat we kunnen doen? Vraag naar de mogelijkheden.

Naamborden en parkeerborden in de huisstijl van uw bedrijf.

Naamborden, routeborden en parkeerborden

Een opvallend naambord, de entree van uw bedrijf of duidelijke parkeerbordjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Er zijn vele mogelijkheden betreft materiaal en uitvoering om een stijlvol reclamebord te maken. Vraag vrijblijvend een offerte op!

Een mooie en herkenbare belettering binnen en buiten op uw bedrijfspand

Signing

Belettering voor binnen of buiten zorgen ervoor dat uw huisstijl herkenbaar wordt doorgevoerd en zichtbaar is voor klanten en uw personeel. Denk aan stickers op ramen, deuren en wanden, maar ook aan fotoframes met sfeerafbeeldingen. Infigoo verzorgt het ontwerp en productie.  Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en laat u verrassen!

Uitschuifbare roll-up banners voor op de beurs of uw winkel

Roll-up Banners

Een mooie manier om bijvoorbeeld een nieuw product op een beurs te tonen zijn roll-up banners. Makkelijk mee te nemen en in een handomdraai te plaatsen. Op kantoor of bij de entree van uw bedrijf kan dit natuurlijk ook. Naast een inhoudelijke boodschap kunnen de banners ook voorzien worden van mooie afbeeldingen en gebruikt worden als decoratie. Qua formaten zijn er diverse mogelijkheden. Iets voor u? Vul hieronder het formulier in en ik neem contact met u op!

benieuwd wat infigoo voor u kan betekenen?

Vul onderstaande gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Peter Kootstra

Boterbloemstraat 15
2971 BR  Bleskensgraaf

info@infigoo.nl